Privatlivspolitik

Retrokeramik.dk ønsker, at du skal føle dig sikker, når vi behandler dine personoplysninger.

1 Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger på retrokeramik.dk er:


Rita Linde
Bagsværd Hovedgade 83A 2 MF
DK-2880 Bagsværd
Telefon 26 14 11 16
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

2 Brug af personoplysninger

Retrokeramik.dk modtager og behandler personoplysninger fra dig:

  • Når du registrerer dig som kunde for at købe produkter via webshoppen
  • Hvis du henvender dig med en forespørgsel via mail eller telefon
  • Når du henvender dig via kontaktformularen på webshoppen
  • Til registrering af statistik og trafikmåling på webshoppen

 

3 Kilder

Du er den primære kilde til personoplysninger om dig selv, fx når du registrerer dig for at købe et produkt, eller når du henvender dig med et spørgsmål.


Derudover indsamler vi online statistik om brugeradfærd via Google Analytics. Her får vi oplysninger om antallet af bruger på vores side, hvor brugerne kommer fra, og hvor længe brugerne er på siden.  – læs mere her

 

4 Kategori af personoplysninger

Vi anvender følgende alm. personoplysninger:
firmanavn, navn, adresse, by, postnummer, telefonnummer, e-mail, brugernavn, købshistorik

 

5 Behandlingsgrundlag

Når vi modtager og anvender dine personoplysninger sker det efter Bogføringslovens §10, hvor oplysninger skal gemmes i 5 år, inden de på forsvarlig vis destrueres. Disse oplysninger behandles strengt fortroligt og gives ikke til 3. part.

Vi indhenter ligeledes din accept af, at vi er i besiddelse af disse oplysninger, og at du ved, hvilke oplysninger, du har registreret hos os.

 

6 Videregivelse af dine personoplysninger

Alle vores medarbejdere har tavshedspligt og må ikke videregive eller udlevere oplysninger om dig.

Følgende leverandører assisterer vores virksomhed og har i forbindelse adgang til dine personoplysninger:

  • Hosting leverandører, der hoster vores webshop med servere lokaliseret i Danmark.
  • Bogholder og revisor.

Derudover har vi følgende tekniske leverandører, der er selvstændige dataansvarlige:

  • Betalingsformidlere, såsom Nets, QuickPay, PayPal, MobilePay, formidler en sikker betalingsløsning, som du bliver ført videre til ved betaling. Retrokeramik.dk modtager altså ingen af dine kortoplysninger, men modtager et transaktions-ID for gennemført betaling.

 

7 Overførsler til lande uden for EU/EØS

Retrokeramik.dk overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

 

8 Opbevaring af dine personoplysninger

Retrokeramik.dk opbevarer dine personoplysninger efter Bogføringslovens §10 i minimum 5 år, hvorefter de slettes og destrueres på forsvarlig vis.

 

9 Dine rettigheder

  1. Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Retrokeramik.dk har om dig.
  2. Du har ret til at gøre indsigelser og få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
  3. Du har ret til at få rettet forkerte personoplysninger hurtigst muligt.
  4. Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Retrokeramik.dk.
  5. Du har ret til at få tilsendt dine personoplysninger på en overskuelig og struktureret måde.
  6. Du har altid ret til at klage til datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Men du bør dog altid kontakte os først for at få afklaret eventuelle spørgsmål.


Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Retrokeramik.dk pr. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller pr. telefon 26 14 11 16.

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores privatlivspolitik løbende. For yderligere oplysninger henvises til www.erhvervsstyrelsen.dk og www.datatilsynet.dk, samt www.erhvervsstyrelsen.dk/bogfoering.